Meghan Markle nem megy a koronázásra, gyermekeivel Amerikában marad. Hosszas várakozás után jelentették be végül döntését. Harry így egyedül vesz részt a ceremónián. 
A párt máris sokan bírálják emiatt, Meghan korábbi barátnője egyenesen önzőnek nevezte a sussexi hercegnét, amiért csak a saját érdekeit nézte, amikor nemet mondott a meghívásra.

Meghan azért nem megy el a koronázásra, mert tudja, hogy kifütyülnék, ez pedig kínos lenne neki. A saját érzéseit és a megszégyenüléstől való félelmeit a gyerekei elé helyezi 

 – mondta felháborodva a  Daily Mirrornak Lizzie Cundy brit műsorvezető, aki főleg azon akadt ki, hogy a hercegi pár két gyermeke sem lesz ott az eseményen. 


Az egykori barátnő szerint Meghan a gyerekeinek árt a döntésével


Vicc, hogy Lilibet és Archie nem lesznek ott a nagyapjuk koronázásán.

Szerinte Archie – aki épp a koronázás napján lesz 4 éves – és a kis Lilibet egyszer számonkéri majd szüleit.

Mit fog mondani nekik Harry és Meghan, amikor nagyobbak lesznek? Amikor azt mondják majd: Miért nem voltunk ott a brit történelem legtörténelmibb pillanatában? Miért nem voltunk ott azon az erkélyen? Mit fog Meghan válaszolni? Tudtam, hogy kifütyülnének, ezért nem akartam elmenni?

– sorolta a kérdéseket Lizzie Cundy, aki szerint Meghan mindenki elé helyezi saját magát.

A televíziós műsorvezető 2013-ban ismerte meg a későbbi hercegnét, egy jótékonysági rendezvényen és jó barátok lettek. Kapcsolatuk akkor szakadt meg, amikor Meghan randizni kezdett Harryvel. 

Via