Meghan Markle nem utazik Harry herceggel a koronázásra május 6-án, gyermekeivel Amerikában marad. Hosszas gondolkodás után végül ezt a döntést hozta a hercegi pár, Harry részvételét a koronázáson pedig már a Buckhingam-palota is megerősítette. 

Azt korábban is tudni lehetett, hogy Meghan nem szívesen hagyná magára gyermekeit, már csak azért sem, mert Archie születésnapja épp a koronázás napjára esik. Emellett sokak szerint azért sem akart részt venni a királyi ceremónián, mert az elmúlt időszak botrányai után kínos lett volna számára újra találkozni a királyi családdal. 

Most viszont, miután eldőlt, hogy Harry egyedül utazik Angilába, egy újabb szempont is felmerült.


Meghan nem Archie miatt marad otthon

Egy királyi szakértő úgy fogalmazott, az, hogy a sussexi hercegi pár a koronázáson nem jelenhetett volna meg a Buckingham-palota erkélyén 

több volt, mint amit Meghan el tudott viselni.

Mivel a pár már nem aktív tagja a királyi családnak, így nem okozhatott nagy meglepetést Meghan számára az, hogy a palota erkélyén már nincs helyük.

Ennek ellenére hozzáértők azt feltételezik, hogy a hercegné azért döntött a távolmaradás mellett, hogy ne váljon nevetségessé, ne kerüljön kínos helyzetbe és ne kelljen kellemetlenül éreznie magát a koronázási ünnepségen. 

A királyi szakértők úgy gondolják, a helyzet igazi vesztese Archie lesz, aki szülei döntése miatt nem láthatja a nagypapáját a koronázásán és nem élheti át azokat az izgalmas élményeket, amelyet a lovas seregek és a hintók felvonulása adhatott volna neki. 

Via