Meghan Markle és Harry herceg újabb nehézséget okoz a királyi családnak. Most a koronázást hátráltatják, azzal, hogy még mindig nem jelezték, részt vesznek-e a ceremónián. Ez pedig komoly fejtörést okoz a szervezőknek, mert így nem tudják véglegesíteni az ülésrendet, a vendégek szállításához szükséges autók számát és résztvevők védelmét szolgáló biztonsági intézkedések tervét sem.

A párnak – ahogyan a többi vendégnek is – április 3-ig kellett volna válaszolnia a meghívásra. Bennfentesek szerint emailváltás már volt a sussexi hercegi pár és a palota között, de Meghan Markle és Harry herceg még mindig nem adott egyértelmű választ arra, elmennek-e a koronázásra.


Ezért késik a válaszuk

Királyi szakértők úgy gondolják, Harry végül elmegy majd a ceremóniára, azt viszont talán még a hercegi pár sem döntötte el, hogy Meghan Markle is ott lesz-e. 
Meghannek állítólag kínos lenne az elmúlt időszak történései után szembenéznie a királyi családdal. 

A másik dolog, ami befolyásolhatja döntésüket, hogy épp a koronázás napján, május 6-án lesz fiúk, Archie születésnapja is, így két fontos családi esemény között kell választaniuk.

Ha mégis úgy döntenének, hogy elmennek a ceremóniára, akkor sem állhatnának a Buckingham-palota erkélyén a király és a királynő mellett, mivel már nem aktív tagjai a királyi családnak. 


Via