Legtöbben boldogan részt vennének egy koronázási ceremónián, Meghan Markle és Harry herceg azonban még nem tudja, hogy elutazzon-e május hatodikán Londonba, III. Károly koronázási ünnepségére, vagy inkább kisfiuk negyedik születésnapját ünnepeljék montecitoi otthonukban.

Sussex hercege és hercegnéje már a meghívót is megkapta az eseményre. A történelmi ünnepség egybeesik  a pár kisfiának, Archie hercegnek a 4. születésnapjával. 

Meghan és Harry távolmaradásra végzetes lehet

A hercegi pár azt kockáztatja, hogy visszafordíthatatlan csapást mér a királyi családra, ha úgy döntenek, hogy nem vesznek részt III. Károly királlyá koronázásán - állította egy szakértő.

Akkor sem lesz jobb, ha  mégis elmennek, akkor ugyanis királyi család tagjai várhatóan ridegen fogadják majd a száműzött családtagokat. 

A királyi családtól való elszakadás okozta károkat még ki lehet heverni, legalábbis részben, a távolmaradás azonban végzetes, visszafordíthatatlan csapást jelentene, mind a közvéleményben, mind pedig a családban

- mondta egy királyi PR-szakértő a GB Newsnak aki szerint Harryék ezzel azt kockáztatnák, hogy  hosszú távon elhúzódik a konfliktus köztük és a királyi család között.

A távollétük az egész ceremóniát beárnyékolná, és még az is lehet, hogy nagyobb visszahangja lenne ennek, mint az egész koronázásnak. 

A szakértő szerint Meghan és Harry távolmaradása a koronázásról legalább annyi figyelmet kapna a sajtóban, mintha elmennének az eseményre. 

Korábban arról is szó volt, hogy Harry egyedül megy el a koronázásra, mivel Meghannek kellemetlen lenne a királyi család szemébe nézni. 

Via