Még mindig nem lehet tudni, hogy ott lesz-e Harry herceg és Meghan Markle május 6-án III. Károly király koronázásán, de a hercegi párhoz közel álló források megszellőztettek ezt-azt.

Kinek szól a meghívás?

Eleinte az is kétséges volt, hogy egyáltalán meghívják-e a botrányhőssé vált herceget a koronázásra, de most már valamennyi forrás úgy tudja, hogy a meghívást megkapták. A kérdés már csak az, hogy elfogadják-e, többek között azért is, mert a dátum pont a pár kisfiának, Archie-nak a negyedik születésnapjával ütközik.

Kinsey Schofield, a királyi család szakértője mondta a következőket:

Meghan dühös és ki van akadva. Nem az a probléma, hogy Meghan úgy érezné, hogy kihagyták a tervezésből. Meghan úgy érzi, hogy a palota csak azért küzd, hogy Harry herceg részt vegyen, és az senkit nem érdeke, hogy ő is ott lesz-e vagy sem. És ez nem esik jól neki.

Korábbi riportok arról szóltak, hogy Meghan azért dühös, mert kihagyják a buliból, de ezek szerint nem pontosan erről van szó.

Visszautasítás

Az Express című lap ezen kívül a következőket is idézi a szakértőtől:

a visszautasítás Meghan egyik legnagyobb félelme. Nem akarja, hogy az egész világ kifütyülje vagy megalázza, de jól tudja, hogy amerikában nagyobbra értékelik őt amiatt, hogy közel áll a királyi családhoz.

Mindeközben Harry és Meghan egyre kevésbé népszerűbbek a közvélemény szemében – állítólag a legutóbbi South Park-rész is betett a megítélésüknek.

Via