A királyi család hivatalos weboldala nemrégiben frissítette Harry herceg és Meghan Markle 3 éves kisfiának, Archie-nak a profiloldalát, így most már látható a gyermek királyi címe. Az oldalon azonban maradt egy súlyos hiba. 

Hetedik a sorban

Bár Archiet a felületen már hivatalosan Sussex hercegének nevezik, az oldalon továbbra is az szerepel, hogy Harry és Meghan fia hetedik a trónöröklési rendben. A 2019-ben született Archie azonban a dédmamája, II. Erzsébet királynő halálát követően előre ugrott, így most már Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg és édesapja, Harry herceg mögött a hatodik helyet foglalja el. Archiet pedig a húga, Lilibet követi, akit nemrégiben kereszteltek meg a szülők, és aki szintén megkapta a neki járó királyi címet. 

Fotó: royal.uk

Személyes támadás? 

Persze nagy az esély rá, hogy a hiba nem személyes támadás Harry és Meghan ellen, ugyanis éppen a minap számoltunk be róla, hogy a királyi család honlapja szerint számos teendőt kell ellásson a napokban Wessex grófja, aki jelenleg nem más, mint Edward herceg 15 éves fia, James. A kötelezettségeket persze nem is neki kell teljesíteni, hanem az édesapjának, aki a hónap elején kapta meg a királytól Edinburgh hercege címet, a honlapon azonban ezt elfelejtették frissíteni. 

Elavult információk 

A weboldalon egyébként fel is hívják a figyelmet rá, hogy egyes információk  elavultak lehetnek Erzsébet királynő halála óta. Persze minden bizonnyal szép sorban minden megváltozott információt korrigálnak majd a honlapon a helyes adatokra. 

(via)