Szeptember 15-én lesz Harry herceg 39 éves. A pletykák szerint Meghan Markle különleges módon szeretné megünnepelni. 

Harry herceg születésnapja különleges lesz

A hercegi pár éppen Németországban tartózkodik, mivel zajlik az Invictus Games. Először Harry herceg érkezett meg Düsseldorfba, majd Meghan Markle kedden csatlakozott hozzá, este már beszédet is mondott a színpadon. A pár nagyon jó hangulatban volt, a szakértők szerint remekül érezték magukat. 

Tessa Dunlop királyi történész beszélt arról, hogy közeledik Harry herceg születésnapja, amiről biztosan meg fognak emlékezni. A szakértő szerint Németországban fogják megünnepelni, hiszen jelenleg ott tartózkodnak. 

Csinálnak valami olyat, aminek jelentése van, semleges térben vannak Németországban, és azt hiszem, jó lesz

– magyarázta. Elárulta, hogy Meghan és Harry sosem szoktak egymásnak nagy ajándékokat adni a születésnapokra, inkább az apróságokat kedvelik. Egyik évben például egy bekeretezett képet adott Harry hercegnek, amin Archie herceg szerepelt. 

Fájdalmas számára a szeptember 

A szakértő elárulta, hogy Harry herceg számára az augusztus és a szeptember különösen nehéz. Gyerekként augusztusban veszítette el Diana hercegnét, ez pedig örökre be fogja árnyékolni a születésnapját. Az alkalmat pedig még szomorúbbá teszi, hogy Erzsébet királynő szintén szeptemberben halt meg. 

Tessa Dunlop szerint éppen ezért a pár nagy valószínűséggel nem tart majd nagy ünneplést. Inkább valami meghitt dologra kell gondolni, pár apróbb ajándékkal. 


Via