2020-ban lépett ki a királyi családból Harry herceg és Meghan Markle. A hercegi pár azóta kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt, de addig rendszeresen készültek róluk hivatalos fotók. Az egyik királyi fotós pedig el is árulta, hogy a hercegné sok dologban változást hozott

Meghan Markle így változtatta meg a királyi családot 

Amikor Meghan Markle csatlakozott a királyi családhoz, sok dologban változást hozott. Például sokkal szabadabban öltözködött, mint Katalin hercegné, nem viselt mindig harisnyát, és olyan is előfordult, hogy feketére lakkozott körmökkel jelent meg. De más dologban is különbözött, ez pedig az, hogy sokkal közvetlenebb volt, legalábbis erről számolt be a királyi család fotósa. 

Samir Hussein már hosszú évek óta a királyi család egyik fotósa, akinek már az édesapja is a királyi családdal dolgozott. A fotós most a The Telegraph nevű lapnak nyilatkozott egy közelgő kiállítás kapcsán, és a beszélgetés során Meghan Markle-ről is elárult egy titkot

Nagyon érezhető volt, amikor Meghan színre lépett, nagyon háromdimenziós volt, azzal, hogy megfogta a herceg kezét és kéz a kézben sétáltak, kifejezetten szokatlan volt. 

A királyi fotós elárulta, ilyen változást a családon belül még sosem tapasztalt. Meghan hatása nagyon érezhető volt, hiszen ezekkel az apróságokkal megváltoztatta a dolgokat. 


Via