Az utóbbi időben egyre gyakrabban jelenik meg a nyilvánosság előtt Meghan Markle. A hercegné most kapott egy meghívást, de az interjúk, beszélgetések miatt figyelmeztették.

Erre figyelmeztetik Meghan Markle-t

Sokáig nem mutatkozott nyilvánosan Meghan Markle. Kerülte az eseményeket, és csak ritkán készültek róla lesifotók. De az utóbbi időben ez megváltozott, sokkal gyakrabban lehet látni, és beszélgetéseket is vállal már. Ez azonban veszélyes lehet, erre hívta fel a figyelmét egy PR-szakértő. Lynn Carratt, a Press Box PR munkatársa nyilatkozott az Expressnek. 

A médiát felhasználhatja munkája népszerűsítésére, ahelyett, hogy botrányos interjúkat adna a királyi családban töltött idejéről, ami szaftos pletykákat indíthat. 

A szakértő szerint Meghan rossz taktikát választ, ha még továbbra is a királyi családról szeretne beszélni. 2023-ban nagyot esett a népszerűsége az Egyesült Királyságban, ami a botrányos kijelentéseknek köszönhető. Bár Amerikában többen kedvelik, ott is nagyot esett a népszerűsége. 

Emellett, ha megnyitná az Instagram-fiókját, és megmutatná a nyilvánosságnak, milyen is valójában az élet a színfalak mögött, a csiszolt front helyett, szimpatikusabb lenne. Ha ezeket az értékeket átveszi, Meghan megkedvelheti magát az Egyesült Királyság közönsége előtt.

Meghan Markle visszatéréséről már régóta pletykálnak, sokak szerint már Instagram-oldala is van. A közösségi médiába még nem tért vissza, de a szakértők szerint nyitva van a lehetősége. 


Via