Megjelent Valentine Low új könyve, a "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown", amely döbbenetes dolgokat állít a királyi család gerlepárjáról, Meghan Markle-ről és Harry hercegről.

Zavarta a mellőzöttség Harry herceget

A könyv azt állítja, hogy a feszültségek már jóval azelőtt jelen voltak, hogy a pár elhagyta az Egyesült Királyságot, így a kiválás egy hosszú, fájdalmas folyamat eredménye volt. 

Sőt, Harry herceg már régóta attól tartott, hogy irrelevánssá válik a királyi családban, ugyanis érezte, hogy egyre kevésbé veszik figyelembe, hogy mit mond a döntések meghozatala során. 

Meghan Markle bekeményített: válaszút elé állította Harry herceget

Mi több, Meghan Markle azzal fenyegette meg párját amikor még senki nem tudta, hogy együtt vannak, hogy ha nem hozza nyilvánosságra az információt, akkor szakít vele. 

A könyv számos történetet tartalmaz Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatának kezdetéről, arról az időszakról, amikor 2016 júliusa és novembere között még nem volt ismert a szerelmük ténye. 

Egy forrás azt álíltja, Meghan Markle-nél egy ponton betelt a pohár, és sarokba szorította Harry herceget.

Megfenyegette, hogy ha nem ad ki egy nyilatkozatot, amelyben megerősíti, hogy együtt vannak, akkor szakít vele.

Harry herceg pedig nem tehetett mást, mivel pánikba esett, eleget tett Meghan Markle kérésének: így lett nyilvános, hogy egy párt alkotnak.

Via