Elkezdődött az Invictus Games, ami Harry herceg számára egy kiemelt esemény. A pletykák szerint Meghan Markle később csatlakozhat hozzá, de eddig még nem bukkant fel Németországban. Legutóbb az egyik gyorsétteremben készítettek róla fotót

Meghan Markle hatalmas összegeket költ

Sokáig azt gondolták a rajongók, hogy Meghan Markle Harry herceggel utazik Németországba, de az utolsó pillanatban eltávolították a nevét az Invictus Games programjából. Így nem tudni, hogy mikor bukkan fel, bár a pletykák szerint a záróceremónián már biztosan ott lesz. 

Meghan Markle addig az időt Kaliforniában üti el, legutóbb például az egyik gyorsétteremben készítettek róla fotót. Épp a luxusautójával állt be a sorba, hogy leadja a rendelését. Meghan egy Range Rover típusú terepjárót vezetett, aminek az ára meghaladhatja az 50 millió forintot is, attól függ, hogy milyen extrákat kért

A hercegné mással is kiakasztotta az embereket, mivel kiderült, hogy mennyibe kerül az a lakosztály, amiben Harry herceggel az Invictus Games ideje alatt megszállnak. Az információk szerint a Hyatt Regency szálloda luxuslakosztálya egyetlen éjszakára 2000 fontba, vagyis közel 900 ezer forintba kerül. Ezért az összegért Meghan még saját jógaszőnyeget is kap, hogy nyugodtan tudjon meditálni. 

A hercegi pár költekezésén sokan felháborodtak, mivel korábban Harry herceg hangsúlyozta, hogy a királyi család teljesen magukra hagyta őket. 


Via