Nemrégiben rendezték meg a Miss Franciaország 2024-es versenyét, ahol az ország szépségkirálynője Eve Gilles lett. A győztessel azonban nem mindenki van megelégedve, sőt egyenesen közfelháborodást keltett!

Miss Franciaország frizurája akasztotta ki a nézőket

A húszéves lánynak ugyanis  rövid, pixie frizurája van, a verseny 103 éves történetében viszont eddig még nem fordult elő, hogy a győztesnek ne hosszú haja lett volna. A nézők és a kommentelők pedig ennek hangot is adtak, és csak úgy záporoztak a kritikus hozzászólások a neten. 

A helyzet odáig fajult, hogy már gyűlölködő, agresszív kommentek is érkeztek a győztes miatt, így a szépségverseny szervezői is úgy érezték, meg kell szólalniuk az ügyben. Természetesen védelmükbe vették a győztest, nyilatkozatukban elmondták, odavannak Eve Gilles egyedi stílusáért és nem szokványos frizurájáért.

Miss Franciaország is reagált az őt ért kritikákra

Eve Gilles úgy nyilatkozott, egy nő szépségét véleménye szerint nem határozhatja meg a haja, és frizurájával azt akarta bebizonyítani a nézőknek, hogy ahogy a társadalom, úgy a szépségversenyek is fejlődnek.

Szavazás

Via