Nick Carternek ismét bíróság elé kell állnia, miután a Dream énekesnője szexuális zaklatás és testi sértés miatt beperelte őt. 

Melissa Schuman azt állítja, hogy 2003-ban – amikor ő 18, a férfi pedig 22 éves volt - a Backstreet Boys tagja - akarata ellenére – orálisan kielégítette, majd arra kényszerítette, hogy viszonzásul ő is ilyen örömökben részesítse a férfit. Melissa szerint Nick még ennél is tovább ment és el akarta venni a szüzességét, annak ellenére, hogy az akkor tizennyolc éves lány figyelmeztette, hogy a házasságig szeretné megőrizni ártatlanságát.

A zenész úgy gondolja, összeesküvés áldozata

Nick tagadta a vádakat, nem csak most, de már 2017-ben is, amikor Melissa – elmondása szerint a Harvey Weinstein ügy hatására – megvádolta, majd feljelentette a Backstreet Boys tagját, azt remélve, hogy a férfi ellen büntetőeljárás indul. Akkor azonban elévülés miatt az ügy nem jutott el a vádemelésig.

Idén viszont életbe lépett egy törvény, amely meghosszabbította a szexuális bűncselekmények elévülési idejét, így Melissa lehetőséget kapott arra, hogy felelevenítse az ügyet.

A most 43 éves sztár ügyvédje, Liane K. Wakayama azt nyilatkozta:

Melissa Schuman már évek óta házal ezzel a mesével, de az állítása hamis volt, akkor is, amikor 2017-ben először tett feljelentést és még mindig az.

A zenészt egy másik nő, Shannon Ruth is beperelte, amiért állítólag 2001-ben, 17 éves korában megerőszakolta őt egy turnébuszon. A férfi ezt az esetet is tagadta és azt állította, hogy a két nő összeesküvést szőtt ellene.

Via