Izgalmas időszak ért véget szombaton este, mivel kiderült, hogy ki nyerte a The Voice-t 2023-ban! 

Így ért véget a The Voice 

Az előző szombaton még 6 versenyző állhatott színpadra. Az elődöntőben mindannyian arra törekedtek, hogy meggyőzzék a nézőket, és bejussanak a döntőben. A tehetségek két dalt énekeltek el. Az első kör után volt egy szavazás, akkor egy énekesnek kellett távoznia a műsorból.

A második kör után ismét szavazás következett, végül a tévénézők úgy döntöttek, hogy Kovács Alizt, Kovács Harmatot és Szakács Erikát szeretnék látni a döntőben. A szavazás állása már akkor is nagyon szoros volt, erről Istenes Bence beszélt. 

De a The Voice legnagyobb megmérettetése szombaton volt, amikor kiderült, hogy ki nyeri a műsort. Miklósa Erika és Manuel izgulhattak, hiszen az ő versenyzőik jutottak be a döntőben. Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét több produkcióval készültek

Végül a nézők döntése alapján Szakács Erika nyerte a 2023-as évadot, Kovács Alíz lett a második helyezett, Kovács Harmat pedig harmadikként végzett. Mivel a döntőben csak lányok jutottak, így a The Voice idei legjobb férfi előadója Galambos Péter lett. 

A coach-ok közül pedig Miklósa Erika nyert, aki történelmet írt, a legvégén mindkét versenyző az ő mentoráltja volt a top2-ben.