Elkezdődött az Ázsia Expressz forgatása, a sztárpárok már meg is érkeztek a Fülöp-szigetekre. A műsorvezető idén is Ördög Nóra lesz, aki rendszeresen tölt fel rövid videókat a munkálatokról az Instára. Most egy igazán szívszorító bejegyzést posztolt. 

Ördög Nóra szívszorító videót mutatott 

Elkezdődött az Ázsia Expressz, a sztárpárok pedig már bele is vetették magukat a versenybe. A játék alakulásáról nem sokat tudni, hiszen a műsor nagy valószínűséggel csak ősszel érkezik a TV2-re. Ám Ördög Nóra rendszeresen tölt fel rövid videókat, melyekben bemutatja a Fülöp-szigeteket, illetve azt, hogyan zajlanak a munkálatok. 

Minden napról tölt fel rövid videókat, melyekben összefoglalja az adott nap történéseit. Korábban már megmutatta, amikor egy kígyó elszabadult a forgatáson, most viszont egy sokkal szívszorítóbb dologról töltött fel részletet. A Fülöp-szigeteken sokan borzalmas körülmények között élnek, ezért többen is az utcán alszanak, köztük gyerekek is. 

Nem akarom elhinni. A bolt mellett, kint az utcán, a földön. Elképesztően sokan alszanak az utcán éjszaka. Nagyon ijesztő valahol és borzasztó látni

– mondta szomorúan Ördög Nóra a videójában. A gyerekeket lehet is látni az Instára feltöltött videójában. 

Ördög Nóra videóit nagyon szeretik a rajongók, de ez a mostani felvétel nevetés helyett megdöbbenést ki kiváltott az emberekből.