Már megérkeztek a sztárok a Fülöp-szigetekre, ahonnan a napokban elrajtol az Ázsia Expressz újabb évada. A híreségek az első napokat a helyiek megismerésével és az akklimatizálódással töltik, de egy kellemetlen incidens zavarta meg a pihenést. 

Kígyót támadta meg az Ázsia Expressz stábját 

Korábban már megírtuk, hogy elkezdődött az Ázsia Expressz forgatása. A verseny még nem indult el, de a stáb már megérkezett a Fülöp-szigetekre, ahonnan idén a hetekig tartó műsor indul. A párosokat is bejelentette már a TV2, a teljes névsort itt olvashatod el. Bár a párosok minden évadban mások, a műsort továbbra is Ördög Nóra vezeti, aki a forgatás vicces vagy éppen ijesztő pillanatait egyaránt megörökíti. 

Beszámolt arról is, amikor Mexikóban le kellett állítani a forgatást, most pedig egy kígyóról töltött fel videót, ami kisebb pánikot okozott a szállodában, ahol a stábot elszállásolták. A munkatársak egy csodás luxusszállodában készülhetnek a felvételekre, a helyet Ördög Nóra mutatta meg. A videóban az is látszik, hogy egy viszonylag nagy kígyó jelent meg az egyik asztal alatt, ezzel megrémítve mindenkit, aki a teremben tartózkodott. 

Horrorisztikus eset történt

– mesélte Ördög Nóra a videóban, ami a munkálatok első napjáról készült. 

A kígyó felmászott az asztalra, végül szerencsére szakszerűen befogták, így nagy valószínűséggel senkit sem támadt meg.