Bár még javában tart a tavaszi műsorrend a legnagyobb csatornákon, már most kiderült pár izgalmas információ az őszi showműsorokról. Most a TV2 is elárult pár titkot, többek között azt is nyilvánosságra hozták, hogyan változik meg a Sztárban Sztár

Így változik meg a TV2 népszerű műsora 

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a SorozatWiki podcastjéban mesélt a csatorna őszi terveiről. Elárulta, hogy nagyon készülnek az őszi szezonra, és minden eddiginél erősebb meglévő és új produkciókat szeretnének bemutatni. Az már biztos, hogy lesz Ázsia Expressz, hiszen a forgatások már el is kezdődtek, de a programigazgató elárulta, kiemelt szerepet kapnak a hétvégék.

Három nagyszabású showműsor is érkezik a csatornára, az egyik a Megasztár, ismét lesz Dancing with the Stars, emellett készülnek egy igazi meglepetéssel, aminek sokan örülni fognak. Ez pedig nem más, mint a Sztárban Sztár, de most egy kicsit alakítottak a jól ismert formátumon. 

Az egyik a már korábban bejelentett Megasztár, illetve a Dancing with the Stars, és ehhez társul olyan valami, amit azt gondolom, most kell megcsinálni. Ez a Sztárban Sztár All Star, amely a magyar kereskedelmi tévézés egyik legerősebb tévéműsora. 167 epizód készült eddig ebből a showműsorból, aminek szinte minden epizódja toronymagas nézettséget hozott, és a szakma krémje fog megfordulni a mostani évadban

– mondta Fischer Gábor. 

Bővebb részleteket nem árult el az évaddal kapcsolatban, de ez azt jelenti, hogy ismét színpadra állnak az előző évadok nagy kedvencei. A koncepció is teljesen más lesz, hiszen eddig minden évadban új hírességek versenyeztek, most azonban könnyen lehet, hogy több győztes is visszatér az előző évadokból, így ez egy kifejezetten izgalmas évad lesz!