A 28 éves férfi a Reddithez fordult, hogy megossza dilemmáját, és megtudja, hogy megfelelően reagált-e, amikor a háziállatukon kaptak össze barátnőjével, most pedig szakításon gondolkodik.

A kutya miatt érhet véget a kapcsolat

Nemrég megkértem a barátnőmet, és jövőre tervezzük az esküvőt. A menyasszonyomnak van egy 5 éves golden retriever kutyája

— kezdte a történetét a férfi, akinek ez a kutyus jelenti a legnagyobb problémát: túl fontos az állat a párja számára. 

Elmondta, hogy élettársa annyira elkötelezett az állata iránt, hogy még az olyan munkákat is visszautasítja, amelyeknél nem megengedett, hogy otthon dolgozzon. Amikor pedig otthon van, és vigyáz a kutyára, mindig csak arról küld üzeneteket, hogy hogy van éppen a kutya.

Még az utazás is borzasztó volt

Az eljegyzés után a férfi nagyon extra ünneplést szervezett: utazásra akarta vinni a barátnőjét, lefoglalt egy kifejezetten drága szállást, és persze a fényűző vacsorákra is gondolt. A kutyát egy barátra bízták, így úgy tűnt, minden rendben lesz. Azonban a nő kétóránként hívogatta a barátot, hogy van a kutya, ami teljesen tönkrette az utazást. 

Az egész vacsorát végigtelefonálta, és arról érdeklődőtt, hogy van a kutya. Egyszerűen mindent elrontott. 

A férfinek ekkor elege lett abból, hogy jövendőbeli felesége figyelmen kívül hagyja a jelenlétét és a közös életüket, így kifizette az étkezést, felállt az asztaltól, és közölte vele, hogy az autóban fog várni, hogy befejezze.

Ezután 20 percig ordított velem, hogy otthagytam. Hiába mondtam el neki, hogy tönkretette az eljegyzési utazásunkat. Most ő akar sértődötten a szüleihez költözni, de nekem tényleg elegem van. Ennek így nincs értelme, és azon agyalok, szakítsak-e.

via