Puskás Petire már évekkel ezelőtt rátalált a Nagy Ő Dallos Bogi személyében, amikor együtt mentorkodtak az X-Faktor kilencedik évadában. 

Puskás Peti mindenkit meglepett az IstenEstben

Puskás-Dallos Peti pár napja az IstenEst vendége volt, ahol elkerülhetetlen volt, hogy szó essen a Dancing with the Starsról. Mint korábban beszámoltunk, Istenes Bence mindenkit meglepett azzal, hogy elmondta, borzasztó érzés volt látni, ahogyan Csobot Adél ennyire intim helyzetben van mással, ám tiszteletben tartotta, hogy párjának mennyire fontos a verseny. 

Ha pedig ez a sokkoló vallomás nem lett volna elég, nem sokkal később Puskás-Dallos Peti is átvette a szót és közölte, számára egyáltalán nem ismeretlen a helyzet, hogy a barátnője és az előadásban szereplő partnere az életben is egymásra találjanak a már meglévő szerelem ellenére. 

Puskás Petivel a színpadi partner miatt szakítottak

Én is voltam már ilyen helyzetben. Volt olyan, hogy végül össze is jöttek. Ott ültem a nézőtéren, szerelmespárt alakítottak, és kiderült, hogy ők már tényleg szerelmespár, csak közben az én barátnőm volt. És ezzel nem megijeszteni akarlak, de azt gondolom, hogy ez a másiknak nehéz lehet. Megélni, feldolgozni ezeket a csalogató mondatokat, hogy ezen a héten olyan tematika lesz, amikor a szexualitásé a főszerep, majd olvasni az erről szóló cikkeket.

Puskás Peti mindenkit sokkolt a kijelentéssel, ám hogy ki volt a titokzatos hölgy aki ezt tette vele, arra eddig nem derült fény.