Hihetetlen boxmeccsnek lehettek szemtanúi a Sztárbox nézői, ám Istenes Bence és Rácz Jenő párosa a kettőjük viszonya miatt is figyelemre méltó.

Istenes Bence és Rácz Jenő csatáját mindenki várta

Istenes Bence korábban Schobert Norbival csapott össze, akit ugyan legyőzött, mégis hosszan méltatott a meccs után. Ugyan a felkészülés alatt ment az üzengetés, mégis sikerült helyrehozni a kapcsolatukat.

Rácz Jenő a barátjával, Kabát Petivel lépett ringbe, és ugyan a Sztárbox legnagyobb KO-jával ütötte ki a sportolót, mégis barátok maradtak, és ezen a héten a focista személyesen szurkolt a séfnek. 

Rácz Jenő nagyot csalódott

Rácz Jenő szerint ez a felkészülés teljesen más volt, mint a korábbiak. 

Bencével teljesen más a kapcsolatom. Ilyen szempontból nem hiszem, hogy túl sok lelkiismeret furdalásom lesz. Nekem emberileg hatalmas csalódás.

Istenes Bence ugyanis olyan üzeneteket osztott meg, amelyeket rajongók írtak, és amelyekben rasszista megjegyzéseket tettek A konyhafőnök ítészére.

Az a kommunikáció, amit ő folytatott, az olyan, hogyha én csinálom, engem otthonról és az edzőteremből is kirúgtak volna páros lábbal. Én más típusú ember vagyok, és a ringben is más leszek.