Már hetek óta pletykálják, hogy Robert Pattinson barátnője, Suki Waterhouse babát vár. Készültek a celebről gyanús fotók, de egyikőjük sem erősítette meg a híreket. Egészen mostanáig. 

Robert Pattinson barátnője babát vár 

2018-ban jött össze Robert és Suki, azóta sokszor mutatkoznak együtt, de a kapcsolatukról szinte sosem beszéltek. Nagyon privátként kezelik az egész dolgot, de igazán harmonikus, boldog párnak tűnnek. Tavaly jelentek meg először a vörös szőnyegen, idén pedig a Met-gálán okoztak nagy feltűnést. 

Suki váradósságáról először pár héttel ezelőtt röppentek fel a pletykák, mikor a vörös szőnyegen a színésznő gömbölyödő hassal jelent meg. Azóta több lesifotó is készült a sztárpárról, de nem erősítették meg, hogy úton lenne a baba. 

Most azonban Suki elárulta az igazat, az egyik koncertjén egy miniruhában állt színpadra, a hasa pedig egyértelműen gömbölyödik. El is szólta magát, és megerősítette, hogy a színésszel az első közös gyermeküket várják. 

Gondoltam, felveszek valami csillogó ruhát, hogy eltereljem a figyelmet valami másról, ami éppen van rajtam

– viccelődött a színpadon. 

A sztárpárt ismerve nem fognak sokat beszélni Suki várandósságáról, hiszen eddig is titkolóztak, ha a kapcsolatukról volt szó! 


Via