Suki Waterhouse novemberben jelentette be, hogy gyermeket vár Robert Pattinsontól. A híresség nem sokat árult el a terhességéről, és a bejelentést egészen sokáig húzta, hiszen már igazán látványosan gömbölyödött a hasa. A sztárpárról most Los Angelesben készültek fotók. 

Robert Pattinson és Suki Waterhouse így jelentették be az első gyermekük születését

A celebek korábban is nagyon privátként kezelték a kapcsolatukat. Először 2018-ban jelentek meg a pletykák, hogy egy párt alkotnak, de sokáig nem erősítették meg. Végül 2023-ban már többször is megjelentek a vörös szőnyegen együtt, Suki pedig elárulta, hogy abban az évben költöztek össze. 

A színésznő várandósságáról sokat pletykáltak, már ősszel több videó és fotó megjelent, amelyeken gömbölyödő hassal volt látható. De egészen novemberig egyikőjük sem nyilatkozott, végül Suki egy koncerten jelentette be a hírt, később pedig több fotót is feltöltött az Instára. 

Az elmúlt hónapokban sem árultak el sok információt, Suki pedig hetek óta nem posztolt az Instára. Pár nappal ezelőtt azonban látták őket Los Angelesben, a sztárpár egymás mellett sétált, Robert pedig egy babakocsit tolt. Velük tartott Suki édesanyja is, Elizabeth. 

A gyermekük nevét és nemét még nem tudni, és nagy valószínűséggel csak később fogják bejelenteni. Suki és Robert egyébként pár hónappal ezelőtt eljegyezték egymást. A színész egy igazán látványos gyűrűvel kérte meg a barátnője kezét. 

Mindketten szeretnének esküvőt. Ez fontos számukra

– nyilatkozta a pár egyik barátja korábban a People magazinnak. 


Via