2018 óta alkot egy párt Robert Pattinson és Suki Waterhouse. A kapcsolatuk mindig is nagyon privát volt, csak az elmúlt időszakban jelentek meg együtt a vörös szőnyegen. A páros most szintet lépett, hiszen a színész megkérte a színésznő-énekesnő kezét, a kérdést pedig egy csodás gyűrűvel tette fel. 

Robert Pattinson csodás ékszerrel kérte meg szerelme kezét

Nagyjából egy hónappal ezelőtt erősítette meg Suki Waterhouse, hogy az első gyermeküket várják a színésszel. Már egy ideje pletykáltak a dologról, a lesifotósok pedig árgus szemekkel figyelték a celebet. Végül bejelentette a dolgot, az egyik koncerten osztotta meg a rajongókkal a hírt. 

Pár nappal ezelőtt egy csodás gyűrűvel az ujján szúrták ki a színésznőt, és ismét elkezdődtek a találgatások. Azóta a sztárpár egyik ismerőse megerősítette a hírt, és azt is elárulta, hogy Robert és Suki nem szeretnének sokat várni az esküvővel, így könnyen lehet, hogy még a gyermekük megszületése előtt megtartják. 

Robert egy csodaszép toi et moi gyűrűvel kérte meg a híresség kezét, ami most ismét nagyon trendi. A toi et moi jelentése a te és én, így az eljegyzési gyűrű az összetartozást szimbolizálja. A gyűrűben két gyémánt is található, az egyik fehér, a másik pedig rózsaszín. Az ékszer káprázatos, a lánykérés miatt pedig egyre népszerűbbek az ilyen gyűrűk. 


Via