Vadon Jani távozásával megüresedett egy hely a Rádió1 reggeli műsorában. Egyelőre rejtély, ki ül majd be Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé. 

Nem egyszerű embert találni Sebestyén Balázsék mellé

Sebestyén Balázsék műsora hosszú évek óta indítja velünk a napot, ám az állandó hajnali kelés nem csoda, ha megviseli az embert. Vadon Jani is új kihívásokra vágyott, ezért felszabadult egy szék a két alapember mellett.

Vadon Jani úgy távozott a Balázsékból, hogy még nem volt meg, hogy ki lesz az új harmadik, azóta pedig folynak a castingok, több ismert embert is meghallgattak már.

Kipróbálták Kovácsovics Fruzsit, Musimbe Dávid Dennist, Puskás Petit, Wossala Rozinát és Raskó Esztert is. Utóbbi, a Showder Klub humoristája hihetetlen népszerűségre tett szert. Már akkor is követelték a hallgatók a meghívását, amikor még nem volt publikus, hogy ő is sorra kerül majd, a lelkesedés pedig a műsor után is megmaradt.

Ráskó Eszter a befutó?

Hihetetlenül sok kedvelést és kommentet kapott az erről szóló poszt a műsor Facebook-oldalán, de a dicsérő kommentekből sincs hiány, az emberek imádják Ráskó Esztert.

A kialakult helyzetben kiderült, hogy a legtöbben azt várják az új harmadiktól, hogy legyen vicces, legyenek jó poénjai, ám nem az erőltetett módon. Ne érezzék azt, hogy megszakad a próbálkozásban, hogy szórakoztató legyen, jöjjön ez könnyedén.

Sokak szerint, ezt egyedül Raskó Eszter tudta teljesíteni. Ezen kívül, az új tag ne nyomja el a másik két embert, de magát se hagyja elnyomni. Valamint mindenhez hozzá tudjon szólni, elvárt a tájékozottság is a szórakoztatás mellett.

Hogy marad-e Raskó Eszter, vagy másra esik a választás, esetleg nem állandó személy lesz-e Vadon Jani utódja, nem tudni, mikor derül ki.