Shakira nemrég gyerekeivel nyaralt a mexikói tengerparton,  most pedig Los Angelesben szerveztek közös programot. 

A sajtó hetek óta Shakira és Piqué válásától hangos: az egykori álompár 12 év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. 

Az énekesnő ezúttal Los Angelesben vigasztalódott, ahol gyerekeivel, és a helyi focicsapat sztárjaival fotózkodott. 

Köszönöm a Dodgersnek, hogy a gyerekeim otthon érezheti magukat

 –  írta Shakira az Insta-posztjához. 

Próbál felejteni Shakira

Shakira próbálja magát elfoglalni, ugyanis nincs a legjobb passzban: amellet, hogy egy bonyolult válás elé néz Gerard Piquével, ahol a gyermekeik felügyeleti joga lesz a tét, egy bírósági ügy is várhat rá adócsalás miatt, aminek a végén 8 év börtönt is kaphat. 


Shakirának és Piquének nincs könnyű dolga, mert más elképzeléseik vannak gyerekeik jövőjéről: az énekesnő azt szeretné, ha a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha Miamiban kezdenének új életet, Piqué viszont azt, ha inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat. Piqué állítólag már jogi lépéseket is tett, hogy megakadályozza a külföldre költözést, így valószínűleg a bírósági tárgyalás legsarkalatosabb pontja a gyerkekek felügyeleti joga lesz. 

Minden jel arra mutat, hogy az énekesnő és Piqué augusztus 4-én találkozik az Egyesült Államokban, ahol rendezni  fogják a nézeteltéréseiket, és ezzel véget vetnek a hatalmas médiafigyelmet kapó szakításnak. 

Via