Shakira ezúttal egy felirattal vághatott vissza az exének. 

Az  énekesnő  barcelonai otthonában egy igencsak különös sapkát viselt a paparazzik kamerája előtt. Shakira mosolyogva, az autójának ablaka mögül mutatta meg magát, miközben egy puszit küldött a riportereknek.

Lucky in Love 

– állt a napellenzős sapkán, ami körülbelül annyit jelent: „Szerencsés a szerelemben.”

Újra szerelmes Shakira exe

Shakira azután választotta szettjéhez ezt a különös feliratú sapit, hogy múlt héten  robbant a bomba:  Piqué és az énekesnő alig három hónapja szakítottak, de a sztárfocistát máris új barátnőjével, Clara Chia Martival kapták lencsevégre. A párt a katalán Summerfest Cerdanya fesztiválon fotózták le, amint nevetgéltek és szenvedélyesen ölelték egymást. 

Lehet, hogy Shakira is talált magának egy pasit, vagy az üzenet egyszerűen csak egy fricska akar lenni, ami exe új kapcsolatának szól?

Már hónapok óta randizhat Piqué és Clara


Clara egy 23 éves PR-hallgató, aki Piqué munkatársa is volt a Kosmos nevű produkciós cégénél. A pletykák szerint a lány és a focista már hónapok óta találkozgathatnak, aminek köze lehetett Shakira és Piqué szakításához is. 

Piqué és újdonsült barátnője próbálták maguknak megtartani a kapcsolatot, de a környezetükben mindenki tudta, hogy mi folyik közöttük. A barátaik segítettek nekik titokban tartani a románcot, és Clara még a közösségi média fiókjait is letörölte, hogy ne találjanak róla képeket, azonban csak eddig sikerült rejtőzködniük. 

Via