A reality-sztár az utóbbi időben látványos átalakuláson ment keresztül, Khloé Kardashian azonban néhány hónappal ezelőtt sokkolóan lefogyott. 

Látványos fogyás

Khloé Kardashian 2022-ben életében először látogatott el a Met-gálára, ahol aztán mindenkinek feltűnt látványos átalakulása, hiszen Kim Kardashian testvére rengeteget fogyott. Kim egyébként rendkívül izgatott volt húga debütálását illetően, ez a Hulu által bemutatott friss The Kardashians epizódból derült ki. „Soványabb vagy, mint valaha” – mondta Kim Khloénak, aki a világ egyik legnagyobb divat eseményén egy testhezálló, arany színű Moschino ruhát viselt. Jeremy Scott, aki a Moschino kreatív igazgatója, szintén dicsérte Khloé megjelenését, egész pontosan azt mondta neki: „Soványabb vagy, mint azok a modellek, akik a show-t csinálják.”

Aggódott a család 

A Kardashian lányok életéről szóló reality friss évadának elején egyébként Kim az aggodalmának is hangott adott, már ami Khloé drasztikus fogyását illeti, sőt arról is beszélt, hogy Kendall és Kylie is féltik testvérüket, ugyanis attól tartottak, hogy a a  Tristan Thomsonnal  való problémái miatt kezdtek el róla gyorsabban leolvadnia a kilók. 

Khloé persze bevallotta, hogy rettentő nehéz időszak volt a számára, az, amit Tristan miatt kellett átélnie, itt vélhetően a férfi apasági botránáyára utalt. Egy, a Kardashian lányokhoz közel álló forrás pedig elmondta, a nyilvános drámákat követően Khloé tudatosan kezdett el dolgozni magán. Khloé ugyanis hallgatott a családjára, amikor ők aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy túl vékony. Ezt követően elkezdett egészségesebben étkezni és megváltoztatta az alapvető szemléletét, s bár most is elképesztőn jól néz ki, az is biztos, hogy sokkal egészségesebbnek tűnik, mint néhány hónappal ezelőtt. 

(via)