Sokan meglepődtek, amikor Taylor Swift pár héttel ezelőtt Matty Healyvel kezdett randizni. Bár nagyon úgy tűnt, megvan köztük az összhang, a TMZ információ szerint a pár mégis szakított. 

Taylor Swift és Matty Healy szakítottak 

A hírességek már régóta ismerik egymást, évek óta barátok, de csak most, pár hónappal ezelőtt kezdtek komolyabbra fordulni köztük a dolgok. Május elején mutatkoztak először együtt, Matty több koncerten is meglátogatta az énekesnőt. A források arról számoltak be, hogy a pár nagyon boldog, többször látták őket vacsorázni, a randik mindig nagyon romantikusak voltak

Ennek ellenére csupán pár hétig tartott a románcuk, mivel máris a szakítás mellett döntöttek. Az informátorok szerint a celebek sosem tervezték el, hogy járni fognak, az egész csak így alakult. Szórakoztató románcnak fogták fel, ami majd egyszer véget ér. 

Taylor és Matty szakítottak. Mindketten rendkívül elfoglaltak, és rájöttek, hogy nem igazán működik így a dolog

– mondta a pár egyik ismerőse. A hírességek ritkán tudtak találkozni, és problémát okozott a találkák megtervezése. A barátok nem lepődtek meg a szakításon, hiszen Taylor nem olyan régen lépett ki egy hosszú kapcsolatból.

Taylor Swift nem akart komoly kapcsolatot 

Pár hónappal ezelőtt ért véget Joe Alwyn és Taylor kapcsolata, az egykori sztárpár hat évig volt együtt. Bár a szakítás nem volt botrányos, az énekesnőt megviselte, az informátorok szerint nem akar ismét egy komoly kapcsolatot. Mattyvel nagyon könnyed volt a viszonyuk, ami most véget ért. 


Via