Aranykorukat élik a showműsorok, realityk, és ugyan vannak olyan magyar sztárok, akiket szinte mindegyikben láthattunk már, Tolvai Reni kategorikusan elutasítja, hogy részt vegyen bennük. 

Nem tartja szerencsésnek, ha túl sokat láttat egy művész a magánéletéből

Tolvai Reni az Instagramon vallott arról, hogy noha több felkérése is volt már, ő maga nem szeretne a kereskedelmi tévéscsatornák műsoraiban szerepelni. 

Nemrég a Nyerő párost bírálta, amikor kijelentette, hogy szerinte nem túl szakmai, ha egy zenésznél azt látják, hogyan veszekszik a párjával, vagy éppen hogyan oldja meg a párkapcsolati problémákat.

Most ismét ebben a témában szólalt fel, és már konkrét műsorokat is megnevezett, amelyekbe szerették volna, hogy részt vegyen, ám minden esetben visszautasította a felkéréseket. 

Elmondta, milyen műsorokat utasított vissza

Idén is meghívtak a Párharcba, az Ázsia Expresszbe, a Celeb vagyok, ments ki innen!-be, a Survivorbe, a Drágám, add az életed!-be. Ne haragudjatok rám, nem megyek. Minden zenés felkérést elfogadtam. Jó éjt!

— szúrta ki a  24.hu  a kiírást, amelynek utolsó sora tisztán megmutatta Tolvai Reni jövőbeli céljait is: ő csak zenélni szeretne, és a szakmai sikerekkel, nem pedig a tévéstábok kérésének teljesítésével kitűnni.