Összesen két nagyszabású tévéműsort vállalt el Trokán Nóra életében, és nem is véletlenül! A színésznőnek elég határozott véleménye van a kereskedelmi televíziózásról, és mint mondja, sok minden nem fér bele neki. Erről nemrégiben egy interjúban beszélt.

Trokán Nórát olyasmire kérték, amit nagyon nem szeretett volna

A színésznő a Best magazinnak mesélte el, hogy amikor tíz évvel ezelőtt elvállalta a Nagy Duettet a TV2-n, még nagyon fiatal volt, és nem tanult meg nemet mondani. Emlékszik, hogy voltak olyan dolgok, amiket nagyon nem szeretett volna megtenni, mégis kénytelen volt a show kedvéért.

Egy egész kereskedelmi tévé volt körülöttem, és olyan dolgokat kértek tőlem, amiket én nem szerettem volna. Hogy mit énekeljek, milyen ruhát vegyek fel, vagy adott esetben egy kisfilmben hogyan viselkedjek

– árulta el Trokán Nóra.

A színésznő hozzátette, hogy szerencséjére Caramel volt a párja, aki hasonlóan gondolkodott, mint ő. Az ízlésük és a véleményük is megegyezett, így nagyon összetartottak az egész műsor ideje alatt.

Van, ami belefér nála

Trokán Nóra leszögezte, hogy nem voltak erőszakosak vele a TV2 szerkesztői, de amit kértek tőle, számára borzasztóan kényelmetlen volt. Ellenben olyan műsorokat, mint a The Voice, bármikor máskor is szívesen elvállalna.

Via