Vera Wang egyszerűen brutális, mennyire fiatalon tartja magát. A képeken legalábbis ez látszik - hogy ennek mekkora része Photoshop, arra egyelőre várnunk kell, hogy kiderüljön.

Vera Wang új fotóin ámul a világ

Vera Wang posztolt, a fotók pedig ismét nagyot mentek, a világ elképedve nézi, hogyan tartja magát ennyire fiatalon. Vajon mi a híres tervező titka, mit fogyaszt, mennyit mozog, milyen termékeket használ, hogy egyszerűen nem fog rajta az idő vas kereke? 

Legutóbbi posztjában Vera Wang az új esküvői ruha kollekciójának darabjaiban pózol, amelyek most debütáltak a Fashion Week-en. Ám ahogyan ez lenni szokott, ismét nem a ruhák miatt figyeltek Vera Wang-re az Instagram felhasználói, hanem hihetetlen arcbőre miatt. 

Képtelen megöregedni

Vera Wang ugyanis 73 éves, ám ezt nagyon nehéz elhinni, ha az arcbőrét nézzük. Az ugyanis inkább egy a 20-es éveiben járó lányéhoz hasonlít, ráncoknak nyoma sincs. Sőt, nemcsak a ráncok hiányoznak róla, de nincsenek bőrhibái sem. Semmilyen pigmentfolt vagy ránc nem lelhető fel, amelyet takargatni kellene. 

Ugyan sokak szerint ez a szépészeti beavatkozások és a nagyszerű utómunka eredménye, az biztos, hogy egyelőre nincs információ arról, hogy Vera Wang orvosi úton érte volna el, hogy 30-40 évet is letagadjon. Reméljük, valaha úgy dönt, hogy megosztja majd az örök fiatalság titkát.