A királyi családban hagyomány, hogy a dolgozó családtagokat Instán vagy a Twitteren is felköszöntik. Vilmos herceg most lett 41. éves, az alkalomból pedig egy nagyon különleges fotó jelent meg Károly király és Kamilla királyné hivatalos profilján. 

Így festett Vilmos herceg és Károly király a kulisszák mögött

A fotón Vilmos herceg és Károly király láthatóak, a felvétel még a koronázás előtt készült róluk. Az elkapott pillanatban a walesi herceg éppen megigazítja az arany köpenyt, amit a koronázáson is viselt a király. Mindketten nevetnek, így láthatóan jó hangulatban teltek a próbák. 

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a walesi hercegnek!

A fényképen mindketten nagyon nyugodtnak tűnnek, és mosolyognak. A rajongók imádták a fotó, sokan kiemelték, hogy mennyire szépen elkapott pillanat ez mindkettőjükről. Látszik, hogy milyen szoros köztük a kötelék. 

A koronázáson már komoly volt a hangulat

A próbák a fénykép szerint mulatságos hangulatban teltek, és a királyi család tagjai nem vettek mindent annyira komolyan.  A koronázáson már sokkal komolyabb és ünnepélyesebb volt a hangulat, Vilmos herceg még hűséget is fogadott az apjának, majd gyengéden megpuszilta az arcát. Az esemény bakik nélkül lezajlott, amit a szakértők is méltattak, hiszen minden a menetrend szerint alakult. 


Via