Katalin hercegné és Vilmos herceg eleinte barátok voltak, csak utána kezdtek el randizni. Éppen ezért a szakértők szerint még manapság is szeretik megtréfálni a másikat vagy vicces becenevekkel ugratni. Persze az is előfordul, hogy az egyikük túlzásba esik. 

Katalin hercegné durva beszólást kapott 

A hercegi pár az elmúlt években sok nyilvános látogatáson vett már részt, az eseményeken pedig rendszerint kipróbálnak új sportokat vagy más aktív programon vesznek részt. 2021-ben egy skóciai látogatáson Katalin hercegné kipróbálhatta, hogy milyen DJ-nek lenni, ami Vilmos herceg tetszését nem nyerte el

Katalin hercegné a keverőpultot tesztelgette, és éppen megpróbált egy új dalt létrehozni, amikor hozzáadott a meglévő zenéhez egy kis szintetizátort. Vilmos herceg erre csak annyit mondott, hogy ez már fáj a fülének, mivel a dal túlságosan magas volt. A jelenlévők elkezdtek nevetni, ezután Vilmos herceg csak egy vicces beszólással reagált a dologra. 

Úgy hangzik, mint egy macska

– mondta el a véleményét Vilmos herceg. Az eset azóta is mély nyomot hagyott az emberekben, mivel sokan viccesnek gondolják.

Katalin hercegné bulizni volt 

A hétvégén Katalin hercegné mellőzte a királyi teendőit, és a barátaival az egyik zenei fesztiválra ment. A beszámolók alapján nagyon jól érezte magát, közösen megvacsoráztak, majd iszogattak. Sajnos arról nincs videó, ahogy táncol Wales hercegnéje, de azt tudjuk, hogy kifejezetten laza szettben érkezett a fesztiválra. 


Via