Lehet, hogy ebbe bele sem gondoltál igazán, de bizony Vilmos herceg is volt egykoron kisbaba, ráadásul elképesztően aranyos kissrác volt. A leendő királyról igazán helyes fotók láttak napvilágot nemrégiben, melyeken még csak alig pár hónapos, s amiken édesanyja, a néha Diana hercegné karjaiban látható. 

Lenyűgöző fotók

A most előkerült, lenyűgőző privát fotósorozat Balmoralban készült a családról, a felvételeken Károly király, Diana hercegné és Vilmos herceg láthatók.  Az eddig még soha nem látott képek egész pontosan 1982 szeptemberében készültek: a 22 ritka felvételt a British Airways üzletembere, Baron King – aki a királyi család jó barátja volt – készítette a hercegről és a szüleiről. A Mirror információi szerint a fotókat jövő hónapaban elárverezik.

Óriási érdeklődés

Stephen Drake, cambridgeshire-i Willingham aukciós ház munkatársa elmondta, hogy a gyűjteményre minden bizonnyal óriási lesz az érdeklődés, pláne azért, mert számos felvételen Diana hercegné szerepel, grátisz nagyon személyes képekről van szó. 

A fotógyűjtemény igazán egyedi, soha nem lehetett találkozni eddig ilyen fotókkal

– mondta.

Az a fotó, amin Károly Vilmost tartja, olyan csodálatos. Olyan büszke és boldog apának tűnik

– tette hozzá Drake, továbbá így fogalmazott: 

Úgy néznek ki, mint normális család, ritka élmény ilyet látni. 

A határ a csillagos ég

Az aukciósház munkatársa arról is beszélt, hogy a képek árának valójában csak a csillagos ég szabhat határt. Ennek egyik oka, hogy bár a gyűjtemény már önmagában is különleges, de még izgalmasabbá teszi a tény, hogy Diana hercegné olyan felvételeken látható, melyek a házassága elején készültek. 

Rengeteg képet adtak el korábban Diana hercegnéről, de egyiken sem volt ilyen nyugodt mint ezeken, és egyik sem a házassága elején készült

Az egyedi gyűjteményhez egyébként negatívok is tartoznak, így aki megvásáráolja őket, azokat is megkapja, kvázi prémiumnként. 

(via)