Képzeld, a Wellhello egykori billentyűse, Wagner Emil (aki nem mellesleg Dallos Boginak és Vavra Bencének is rendszeresen ír zenét), és a Barátok közt egykori szereplője, Nagy Alexandra egy párt alkotnak. A színésznő most soha nem hallott részleteket árult el kapcsolatukról!

Ismertük egymást már nagyon-nagyon régen, tehát már hat évvel ezelőtt is jóban voltunk

– árulta el Alex a Reggeli című műsorban, aki azt is hozzátette, hogy Iszak Eszti egyik divatbemutatóján kerültek közelebb egymáshoz, ahol ő a kifutón mutatott be egy ruhát, Emil pedig fellépőként vett részt.

Harmonikus volt már akkor is a kapcsolatunk olyan értelemben, hogy nagyon jól megértettük már akkor is egymást, és ez most is a kapcsolatunk erőssége, a kommunikáció. Nagyon jól tudunk minden helyzetben kommunikálni egymással, rendesen, tisztelettel. Azt érzem, hogy ő olyan szinten ért meg, hogy amikor még magam sem tudom, hogy mi frusztrál vagy mitől vagyok feszültebb, akkor ő így rálát távolabbról és nagyon kedvesen tud hozzám férkőzni annak ellenére, hogy akkor éppen egy sündisznó vagyok.

Már két éve alkotnak egy párt, és Alex elmondása szerint boldogabbak mitn valaha, sőt a színésznő öt kiskutyáját is mostmár együtt nevelik.

Az interjút itt nézheted meg: