Már jó ideje mennek a találgatások, hogy pontosan mi is történt Zac Efron külsejével. Sokáig ugyanis az egyik legdögösebb színésznek számított Hollywoodban, azonban mostanra teljesen eltorzult az arca. Két elmélet létezik: A, rácsúszott a plasztikára, ami nagyon nem sült el jól, vagy B, súlyos állkapocssérülése volt, szilánkosra tört a csont, ami után már sosem lehet a régi.

Zac Efron rossz állapotban van

Bármelyik is legyen az igazság, friss képei alapján van miért aggódni a rajongóknak! A színész nemrégiben a The Today Show-ban vendégeskedett új filmje miatt, ám a stúdióban sem volt hajlandó levenni a napszemüvegét. A műsorvezetőnek azt mondta, csak egy enyhe szemfertőzése van, ezért zavarja a fény, de semmiképp sem hagyta volna ki a forgatást.

A rajongók viszont nem igazán hitték el ezt a magyarázatot, ugyanis a színész arca még az eddigiekhez képest is sokkal furcsább. Egyenesen felismerhetetlen volt!

Sérülés vagy plasztika?

Zac Efron 2021-ben változott meg teljesen, és hosszú hónapokon keresztül ment a találgatás, vajon miért. Végül 2022-ben vallotta be, hogy súlyos balesetet szenvedett, aminek következtében teljesen összetört az állkapcsa, sőt lényegében teljesen leszakadt. Elmondása szerint ezért volt sokáig többszörösére duzzadva az arca. A rajongók azonban ebben eléggé kételkednek, hiszen a színész külseje azóta is változik, ami már nagyon is a plasztikára utal. 

Friss szereplése is erre enged következtetni! Ugyanis nem csak Zac állkapcsa lett szélesebb, ahogy ő magyarázta, de mostanra láthatóan feszesebb a bőre, és a szája is mintha fel lenne töltve. 

Ezúttal is azt sejtik, egy újabb plasztikai műtét nyomait szerette volna elfedni a napszemüvegével.

Via