Az elmúlt években Jessica Alves azzal vált híressé, hogy először Élő Ken babává, majd később Barbie babává műttette magát. A plasztikafüggő nő már több, mint 100 beavatkozáson van túl, az utóbbiakat pedig már Törökországban végezték el rajta, ugyanis máshol nem vállalták ezeket a műtéteket.

Jessica Alves kivételesen nem plasztikára készül!

Jessica elárulta, hogy bár szingli, már tervezi az esküvőjét. Hatalmas, hercegnős Nagy Napot képzelt el magának, amire már össze is gyűjtötte a pénzt. Most kapaszkodj meg: a modell elmondása szerint 6 millió fontot (kb. 2,8 milliárd forint) tett félre az álomesküvőjére!

Jessica nagyon is komolyan gondolja a dolgot! Ezért a Tinderre és a Bumble-re is regisztrált, ahol a számára tökéletes férfit keresi. A 40 éves híresség azt is elmesélte, hogy eddig mindig fiatalabb pasikkal randizott, akik összetörték a szívét, ezért most egy kicsit idősebb férfit keres. 

Az, hogy 40 évesen szingli vagyok, megrémít! Még mindig arról álmodom, hogy férjhez megyek és gyerekeket szülök, de úgy tűnik, ez az álom nem most fog megvalósulni, mivel még mindig szingli vagyok, és Mr. Tökéletest keresem

– vallotta be Jessica, aki azt is hozzátette, hogy volt már olyan pasija, aki csak a pénzére hajtott, és olyan is, aki jóval gazdagabb volt nála. Ezúttal viszont egy őszinte, szorgalmas férfit keres, aki szereti őt.

Via