Ijesztő álom, ijesztő jelentéssel. Ha alvás közben üldöznek, az nem túl bíztató. 

Miért menekülsz?

Vannak kellemes álmok, ám olyanok is, amelyek után szapora szívveréssel ébred az ember. Ilyen például a zuhanás, a menekülés, az üldözés is. 

Álmainkban olyan helyzetekbe kerülhetünk, amelyek nem éppen gyakoriak a való életben, de olyan szituációkat is túlélhetünk, amelyeket viszont igazából lehetetlen lenne. 

Az, ha álmaidban üldöznek, nem jelent semmi bíztatót, így ideje, hogy ha ezt tapasztalod, kicsit mélyebbre áss az érzéseidben és a gondolataidban. 

Aggasztó álom a menekülés

Ugyanis ez azt jelzi, hogy a hétköznapokban tele vagy szorongással, és úgy érzed, hogy nem mondhatod ki őszintén, hogy mit is gondolsz. Sőt, a jelenlegi élethelyzeteddel sem vagy elégedett, úgy érzed, benne ragadtál valamiben, amiben egyáltalán nem szeretnél. 

Keresed a kiutat, a menekvési lehetőséget, azokat a helyzeteket, ahol nem kell többi titkolóznod magad előtt is. Mert jelenleg ezt teszed, bármi árán próbálod belepasszírozni magadat az adott élethelyzetbe. 

Pedig néha nem kell tovább egy adott helyen maradni, elég csak eldönteni, hogy most tovább lépsz, és nem tűrni, amit akarsz. 

via