A kapcsolatok bonyolultak, ezt kevesen tudják jobban, mint ezt a névtelen bejegyzést író lány, akinek az exe elkezdett járni a testvérével. De a dolog itt még nem ért véget, mivel a randizás után komolyabbra fordultak a dolgok, a lány pedig hamarosan terhes lett. Az első barátnő ezek után kegyetlen bosszút állt, amit a babaváróra időzített. 

Így állt bosszút a babavárón a lány

A lány a Redditre írt egy bejegyzést, amiben elárulta, hogy a nővére és a pasija lebuktak előtte, és megtudta, hogy viszonyuk van. Nehezen viselte a szakítást és az árulást, éppen ezért nem is akart találkozni a nővérével. Végül az édesanyja vette rá arra, hogy rendezzék a kapcsolatukat. Nem sokkal a babaváró előtt találkoztak és beszélgettek. 

Hosszú idő óta először beszélt velem a nővérem, bocsánatot kért mindenért, és ki akart békülni. Le akartam harapni a fejét, és azt mondani neki, hogy menjen a pokolba... de aztán elmondta nekem a baba nemét, már tudta, és ezzel akarta feléleszteni a kettőnk közötti bizalmas viszonyt. 

Ezután nézte, ahogyan a nővére elkezdte szervezni a bulit, és rengeteg pénzt költött el a dekorációra, a helyszínre és az ételekre. Nagyon izgatott volt, és alig várta, hogy elmondja, mindenkinek a baba nemét. Végül a buli előtti napon az exbarátnő ismét találkozott a pasival, ami előhozta az összes érzését

Újra és újra végigjátszottam a fejemben, hogy elárultak, és bosszantott, hogy mennyire boldogok azok után is, amit velem tettek. Rájöttem, hogy soha nem állt szándékomban megbocsátani nekik, ezért megpróbáltam visszavágni nekik. 

A nő hirtelen felindulásból közölte mindenkivel a baba nemét, mielőtt ők tehették volna ezt meg. Elmaradt a nagy pillanat, a pár pedig nagyon csalódott volt. A vendégek tudták, hogy miért tette, hiszen a legtöbben ismerték a történetet.  

Nem fogok hazudni, jó érzés volt látni, hogy összezavarodtak. Megnyugvást jelentett számomra. Minden pénzük kárba ment. Egy cseppnyi megbánást sem érzek. Valójában békésnek és nyugodtnak érzem magam.

Sokak szerint jól döntött 

A nő posztja alá nagyon sok komment érkezett, és sokan igazat adtak a nőnek. Leírták, hogy jól cselekedett, hiszen a nővére és az exe nagyon csúnyán viselkedtek vele 

Bárki, aki lefeksz testvére pasijával, megérdemel minden veszteséget, ami vele történik

– érvelt az egyik netező. 

Igen, teljesen szándékosan tette, hogy megszerezhesse őt magának. Annyira manipulatív és kiszámítható, most dühös, amiért megverték a saját játékában

– összegezte a történetet a másik kommentelő. 


Via