Az esküvő minden pár életében hatalmas dolog, így érthető, ha a menyasszony mindent elkövet annak érdekében, hogy tökéletes legyen. Ám akadnak olyanok, akik túlzásba viszik a dolgokat, és olyanba is beleszolnak, amibe nem kellene

Elképesztő dolgot kért a menyasszony az esküvő előtt

A 24 éves lány a Redditre írt egy bejegyzést, amiben elárulta, hogy mennyire hihetetlen kéréssel állt elő a menyasszony. A nevét szándékosan elhallgatta, mivel nem akarta, hogy felismerjék. A lány azzal kezdi a történetét, hogy alig várta, hogy koszorúslány legyen a barátnője, Zoe esküvőjén. Minden jól haladt, közeledett a dátum, amikor a menyasszony elhívta kávézni kettesben.  

Először nem tartotta furcsának a dolgot, hiszen gyakran találkoztak kettesben. Eleinte általános dolgokról beszéltek, majd Zoe elárulta a kérését. Azt akarta, hogy a barátnője távolíttassa el az arcáról az anyajegyet. 

Zoe elmagyarázta, hogy azt akarja, hogy mindenki jól nézzen ki az esküvői fotókon és az esküvő napján (érthető), és hogy az arcomon lévő anyajegy elvonja a figyelmet, és nem néz ki jól a képeken. Azt mondta, hogy fizeti a műtétet, mert megengedheti magának, és nekem csak be kell mennem és eltávolítani. Mondtam neki, hogy időre van szükségem. Azt mondta, hogy megérti, de tudatta velem, hogy kötelező lenne elvégeznem az eljárást ahhoz, hogy koszorúslány legyek. 

A lány időt kért, de eléggé lehangolta a beszélgetés. Az anyajegye nem túl nagy, tiniként mindig eltakarta alapozóval, de az utóbbi években megszerette. Úgy érzi, hogy már hozzátartozik, ezért abban sem biztos, hogy meg akar tőle válni. Ugyanakkor a barátnőjének is szeretne örömet okozni, így nehéz döntés előtt áll. 

Sokan felháborodtak 

A lány azért írta meg a történetét, hogy tanácsot kérjen. De a bejegyzése hatalmas kommentcunamit váltott ki. Sokan felháborodtak a barátnője viselkedésén, voltak, akik azt is leírták, hogy ők láthatóan nem barátok. 

Nem hiszem, hogy a „barátod” az a barát, akinek gondolod. Valaki, aki azért szeret téged, aki vagy, SOHA nem kérné meg, hogy véglegesen változtasd meg a testedet, hogy megfeleljen az ő személyes normáinak

– érvelt az egyik netező. 

Bármilyen „barát”, aki azt mondja neked, hogy „nem lehetsz az esküvőmön, hacsak nem kapsz szépészeti műtétet”, valójában nem jó barát

– írta le a véleményét egy másik felhasználó. 

A legtöbben azt tanácsolták a lánynak, hogy semmit se változtasson a testén. A menyasszony nem a barátja, emellett nagyon önző, és nincs tekintettel arra, hogy a lány mit szeretne. 


Via