Esik a hó Dél-Kaliforniában. Jó, persze valójában nem, de annyi biztos, hogy Disneylandben tombol az ünnepi szezon. A park idei karácsonyi dekorációja még szenzációsabb lett, mint valaha, az odalátogatókat egészen elképesztő látvány fogadja. 

A karácsonyfa

Idén több mint 25000 mikulásvirág került kiállításra, de a park főutcáján található 60 méteres karácsonyfa már önmagában is elég impozáns, a rajta található 1800 dísztárgy és gyertyák sokasága pedig csak még csodálatosabbá teszi az összhatást. 

Csipkerózsika kastélya

Persze a karácsonyfán túl egyéb ünnepi elemekkel is kapott a szezonra a park, Csipkerózsika kastélya például valódi látványosságnak számít most, ugyanis egy különleges átalakításnak köszönhetően több mint 25000 LED-es jégcsaplámpával gazdagodott.

Havazás

Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor fontos kiemelni, hogy a Disneyland továbbra is havat készít a park vendégeinek az éjszakai órákban, sőt idén először a Downtown Disney Districtben is megteszi. A bevesárlónegyedben november 24-én kezdett "havazni", a hópelyhek pedig 30 percenként kezdenek el hullani. 

A párizsi Disneylandben is karácsony van 

Természetesen Európában, a párizsi Disneylandban csodás az ünnepi szezon. A varázslatos karácsonfán túl itt is számos zseniális program várja a látogatókat. Ha az ünnepek alatt tartalmas kikapcsolódásra vágysz, akkor jó ötlet lehet egy látogatás Disneylandben. Bármelyik parkot is választod, az élmény minden bizonnnyal hatalmas lesz!

(via)