A tökéletes fahéjas csiga  receptje  meghódította a TikTokot, amit nem is csodálunk: szuperegyszerű és isteni! Elég, ha felturbózod kicsi a mirelit-változatot, és tutira megnyalod mind a tíz ujjadat!

Először is a boltban kapható fahéjas tekercseket rétegezd egy mély tepsibe. Ezután önts tejszínt a tekercsekre és a tepsi aljára - a mennyiség rád van bízva, de mi hiszük a minél több, annál jobb elvben! 

A feltéthez olvassz meg egy kis csomag vajat, és adj hozzá 3/4 csésze barnacukrot, 1/2 evőkanál fahéjat és egy kis vaníliát. Ízlés szerint apróra vágott pekándiót, diót vagy akár ízesített  kávékrémet  is tehetsz bele. Keverd össze, és öntsd a fahéjas tekercsekre, majd a csomagoláson található utasítás szerint süsd meg. Ezután takard le egy alufóliával, hogy a külsejük ne égjen meg, de belül jól átsüljön a tészta. 

Miután kivetted őket a sütőből, hagyd hűlni néhány percig, mielőtt a dobozban lévő cukormázat hozzáadnád. Ha igazán édesszájú vagy, a végén megbolondíthatod a süticsodát egy kis porcukorral is. 

Az eredmény pedig egy ragacsos, puha és  szuperfincsi  fahéjas tekercs, amely felülmúlta minden várakozásunkat! 😍

Via