A kánikula mindenkit megvisel, hiszen nappal forróság van, és éjszaka sem tudsz megfelelően pihenni. Sokszor a klíma sem megoldás és a házi praktikák sem segítenek. A netezők most rákattantak egy spray-re, ami sokak szerint teljesen megváltoztatta az alvásukat. 

Ez a tökéletes ellenszer kánikula ellen

Bár tény, hogy az emberek nem egyformák, így az alvási szokások is különböznek, egyre többen próbálják ki a This Works márkától a Deep Sleep Pillow Spray-t, aminek a segítségével 15 perc alatt álomba lehet merülni. A spay a párnákat és az ágyneműt frissíti fel, levendulát, vetivert és kamillát tartalmaz. Az illatanyagok nyugtatják az idegeket, és sokkal könnyebbé válik velük az elalvás. 

Erősen ajánljom, mert őszintén megváltoztatta az alvásomat

– mondta az egyik használó. A spay a vizsgálatokon is jól szerepelt, a kutatásból kiderült, hogy a rendszeresen használók sokkal könnyebben elaludtak, másnap pedig kipihentebben ébredtek, éppen ezért a nyári melegben különösen javasolt a használata. 

A terméket az Amazonról rendelheted meg, de, ha nem szeretnéd pont ezt megvásárolni, akkor másféle illatosítóval is próbálkozhatsz. A lényeg, hogy legyen benne levendula és kamilla, ezek segítik a leginkább az elalvást. 


Via