Ha legjobb edzőtermeket keresed Budapesten, akkor most a legjobb helyen jársz. Összeállításunkban ugyanis mutatunk 5 szuper helyet, amit érdemes lehet felkeresned. 

Oxygen Wellness 

Az Oxygen Wellnes gyakorlatilag az egyik legmenőbb, de legdrágább alternatíva is. Persze számos érv szól amellett, hogy mégis ezt a termet válaszd, egyebek között az, hogy itt például uszoda is van. Ezen túlmenően több zsírégető és alakformáló edzés között van lehetőséged válogatni, az izzasztó órák után pedig akár egy masszázsra is befeküdhetsz. 

Life 1

A Life1 több helyszínen is megtalálható Budapesten, hatalmas népszerűségének a titkapedig feltehetően abban rejlik, hogy számos csoportos óra közül van lehetőséged válogatni. Legyen szó akár TRX-ről, akár spinningről itt bármelyik órára be tudsz menni. A Life 1-ben délelőtt és délután is tartanak órákat, edzés után pedig a szaunában is van lehetőséged lazítani. 

GoActive

Az egyik legdivatosabb edzőterem a fővárosban a GoActive, ami a Gozsdu Udvar kellős közepén található. Az egyéni edzéseken túl csoportos fitneszórák közül is tudsz válogatni, lehetőséged van akár benézni egy kickbox, hot iron vagy cross-trainingre is. 

No.1 Fitness

Ha olyan helyet keresel, ahol akár éjszaka is tudsz edzeni, akkor neked a No.1 Fitness a tökéletes megoldás. Az éjjel-nappal nyitvatartó terem tökéletesen felszerelt és a városban négy helyen is elérhető. 

Sun Palace Fitness

A Sun Palace Fitness Budán, a III. kerületben található a Margitszigettel szemben. Ebben az edzőteremben minden megtalálható, ami egy jó masszív edzéshez kell. Személyi edzők is rendelkezésedre állnak, akik segíthetnek neked a céljaid elérésében. 

(via)