A világ legfájdalmasabb műtétjének tartja a testmagasság-növelő műtétet az az influenszer, aki nemrég esett át ezen.

Nem is érti, hogy élte túl

A világ legfájdalmasabb beavatkozásán estem át

- mondta új videójában az influenszer a több mint 11 millió követőjének. Sőt, feltette azt a kérdést is, hogy ki vállalná még be ezt rajta kívül.

Mint kiderült, nemcsak elviselhetetlenül fájdalmas a beavatkozás, de méregdrága is, ugyanis 175 000 dollárba, azaz több, mint 60 millió forintba került.

A véleményvezér elmondta, hogy a műtétet leggyakrabban olyan betegeknél végzik el, akiknek az egyik végtagja hosszabb mint a másik, vagy amikor valaki egy baleset következtében elveszíti az egyik végtagját.

Megkeserítette életét a magassága

Az influenszernek egyik probléma sem volt jelen, ő azért döntött a műtét mellett, mert saját bevallása szerint komplexusai voltak a magassága miatt. 

Van egy komplexusom, amivel küzdők, ez szinte minden embernél így van. Nálam ez a testemmel kapcsolatos, de van több 100 millió pezóm arra, hogy megváltoztassam magamon azt, amit nem szeretek.

Mint kiderült, a kaland itt még nem ért véget, több utókövető vizsgálat van még, és az újabb műtétek sem kizártak. Mint kiderült, az influenszer azóta aludni sem tud, annyira intenzívek a fájdalmai, 15, maximum 20 percet tud szundítani úgy, hogy ne ébredne fel. Ő azt sem tartja kizártnak, hogy a fájdalom miatt összeomlik, és abba hal majd bele.

via