Ha még nem szerezted be az idei adventi kalendáriumodat, itt a remek alkalom! Jó hír, hogy karácsonyig nem csak csokinaptárak és beauty kalendáriumok kapnak helyet a boltok polcain, hanem olyan különlegességek is, amiket nemcsak egyedül, hanem a csajokkal együtt is élvezni tudsz. Következzenek most a legjobb sorozatos, spás és kávés adventi naptárak, amik csak limitált szériában, korlátozott ideig elérhetőek!

Avon

Az Avon idén több adventi kalendáriummal is készült: a mi kedvencünk az ékszeres változat, aminek hála a legszebb és a legcukibb ékszereket veheted fel az ünnepi szezonra! Főleg fülbevalók vannak benne, de medálokat és nyakláncokat is elrejtettek benne a készítők, hogy teljes szetteket lehessen velük megalkotni. A csomag abszolút megéri az árát, mert egy 24 darabos szettről beszélünk, tehát ha szereted az ékszereket, érdemes ezt a szettet közelebbről is megnézned!

Avon Ékszeres adventi kalendárium 7499 Ft
Avon Ékszeres adventi kalendárium 7499 Ft

H&M

Spa-élményre vágysz a csajokkal? Ajándékázzátok meg egymást a H&M Spa adventi kalendáriumával, amiben csak és kizárólag fürdő- és testápolási termékek vannak elrejtve. A 24 ablakos fukaszia színű csomagban body wash, fürdőszivacs, testradír, fürdőkonfetti, ajakbalzsam, hajpánt, testápoló, testfény, fürdősó és még csomó más kisebb-nagyobb extra van elrejtve, amit örömmel el tudsz majd használni a csajokkal vagy akár egyedül is egy stresszes nap után. 

H&M Spa Adventi naptár 11 495 Ft
H&M Spa Adventi naptár 11 495 Ft 

YANKEE CANDLE

Ha te is szereted illatosítani az otthonodat, akkor tudod, hogy a Yankee Candle-vel nem lőhetsz mellé! A márkának egyszerűen fantasztikus a karácsonyi kínálata: ez az idei adventi naptárán is látszik, amiben 14 db, különbözű illatú terméket (köztük teamécseseket és viaszos gyertyákat) találhatunk meg. Van benne vaníliás, fenyős, pamutos, citrusos, kasmíros és orchidás gyertya is, amiket kész felüdülés lesz meggyújtani egy hosszú, fárasztó nap után. A Yankee Candle idei adventi naptára egyébként egészen különleges karácsonyi csomagolást kapott, szinte még kibontani is sajnálnánk a kalendáriumot!

Yankee Candle Bright Lights Advent Book 22 580 Ft (Notino)
Yankee Candle Bright Lights Advent Book 22 580 Ft (Notino)

JÓBARÁTOK

A Jóbarátok már lassan 30 éve a világ egyik legnépszerűbb sorozata: a készítők most gondoltak egyet és karácsony alkalmából ki is adtak egy adventi naptárt, ami egyfajta visszaemlékezés a sorozat ikonikus pillanataira. Főként papír-írószeres cuccok (úgy, mint kávé illatú radír, füzet, notesz, tollak, ceruzák, öntapadós ragasztótömbök, bélyegzők és mágnesek) találhatóak meg benne, de egy kvízkártyát is elrejtettek a csomagban, ami szuper programlehetőséget kínál a barátaiddal való közös játékra az ünnepi szezonban! 

Jóbarátok adventi naptár 11 990 Ft (IGNShop)
Jóbarátok adventi naptár 11 990 Ft (IGNShop)

Nespresso

Kávés adventi naptárral nem tudsz hibázni! A Nespresso is jól tudja ezt, ezért jöttek ki idén két különböző adventi naptárral, amiből az egyik az Original, a másik pedig a Vertuo rendszerrel kombatibilis. Csomagtól függően 17-20 pörkölt és őrölt kávé, kapszulák, koffeinmentes kávék és egy limitált kiadású mug csésze is jár, aminél teljesebb nem is lehetne a karácsonyi készülődés. Ha kávérajongó vagy, ez a naptár már-már kötelező: ITT pedig részletes tájékoztatást kapsz arról, milyen mixek is kerültek bele a válogatásba!

Nespresso Kávés adventi naptár 16 900 Ft
Nespresso Kávés adventi naptár 16 900 Ft