Nincs is annál cukibb, ha közös testvér tetkót varratsz a lánytesóddal. Amellett, hogy iszonyatosan menő, azt is jelképzei, mennyire szoros az egymáshoz kötődő visozonyotok. Összeállításunkban most hoztunk neked néhány alternatívát, amik mind kitűnő választásnak bizonyulhatnak, ha úgy döntesz, együtt tetováltatsz a nővéreddel-húgoddal. 

 Apró geometrikus minták 

Ezek a cuki kis tetoválások önmagukban is nagyon jópofák, de, ha a tesóddal közösen teszitek le a voksotokat egy hasonló minta mellett, akkor az egymás iránti szeretetet, a köztetek lévő elszakíthatatlan kapcsolatot is szimbolizálhatja. 

Elefántos tetkó 

Úgy tartják, hogy egy elefánt sosem felejt, így ez az állat csodás metaforája lehet annak, hogy bizony te is mindent tudsz a tesódról és nem felejtesz. Fixen az összes titkodat máig tudja, amiket még annak idején, kislányként árultál el neki, ami pedig a legcsodásabb meg is tartotta magának ezeket a titkokat. 

Motiváló szövegek, idézetek 

Ezek talán kicsit klisések, de igazából, ha van számotokra jelentése, akkor miért ne? A nehéz időket mindig könnyebb átvészelni, ha mit mantrázni, pláne, ha van kivel. 


 A klasszikus szeretlek 

Nincs is ennél sablonosabb, mondhatnád, de az igazság az, hogy ez akárhogy is nézzük, de időtálló klasszikus. Így gondolta ezt valószínűleg a Csinos hazugságok sztárja, Lucy Hale is, aki a tesójával közösen varratta a kezére, ezt a 8 betűből álló kis szócskát. 

(via)