Egyre gyakrabban beszélnek az emberek a mentális életkorukról. Ez a tényleges életkorral ellentétben azt mutatja meg, hogy szellemileg hány éves vagy. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csoportba tartozol, akkor csináld meg ezt a személyiségtesztet! 

Most kiderül a mentális életkorod 

A teszt, amivel kiderítheted a pontos számot viszonylag egyszerű. Egy képes személyiségteszt, éppen ezért csak nézz rá a képre, és jegyezd meg, hogy hány kutyát látsz. Ha ezzel elkészültél, eláruljuk az életkorod. 

mentalis-eletkor-2023
InfernoIntel

Ha 4 kutyát látsz, a szellemi életkorod 20 és 25 között mozog. Ez az eredmény rendkívül kreatív és találékony természetre utal. Olyan ember vagy, aki nyugodt környezetben boldogul, és olyan tevékenységeknek hódol, amelyek mozgatják a fantáziád, legyen az egy jó könyvben való elmerülés, a zene vagy a művészetek felfedezése. 

Ha 5 kutyát vettél észre, akkor 25 és 30 év között van a mentális életkorod. Imádod az egyszerűséget, az életed mentek mindenféle bonyodalomtól. Ez az egyszerű megközelítés mindenben tükröződik a divatérzékétől kezdve az érzelmi helyzetek kezeléséig.

6 kutya esetén 30 és 40 év között van a mentális életkorod. Gyakorlatias és tiszta életszemléleted van, az emberek gyakran úgy tekintenek rád, mint a bölcsesség és az érettség bástyájára, akik értékelik stabil és erős személyiségedet. Annak ellenére, hogy egyesek régimódinak tartanak, sokan bíznak benned, és csodálják a viselkedésed. 

Ha pedig 7 kutyát figyeltél meg, a szellemi életkorod valószínűleg 10 és 20 év közötti. Naivitás jellemez, ugyanakkor ez melegséget áraszt belőled. Fontos számodra az őszinteség, ez megkülönböztet másoktól.  


Via