A 30 éves Bambi Love 2020 júliusában csatlakozott az OnlyFans oldalához, mert a koronavírus-járvány miatt extra bevétere volt szüksége. 

Unszexi videók

A lány adminisztrációs asszisztensként dolgozik, de a covid miatt, a home officeban annyira unatkozott – meg a plusz pénz sem jött neki rosszul –, hogy úgy döntött regisztrál a felnőtteknek szóló oldalhoz. Bambi azonban nem szokványos tartalmakkal hódít a platformon, ugyanis elhatározta unszexi videókat fog készíteni. Így elkezdte lefilmezni, ahogyan éppen fogat most vagy takarít, ezek a tevékenységek pedig lássuk be, általában nem túl szexik. 

Milliókat keresett

Ennek ellenére Bambi hamar nagyon népszerű lett az oldalon, ami az önbizalmának is elég jót tett, ugyanis mint mondja, sosem tartozott a legmagabiztosabb csajok közé, a bókok viszont nagyon sokat segítettek neki abban, hogy megszeresse magát. A bókokon túl a lány azonban brutális pénzeket is bezsemelt, ugyanis havonta kb. 550 fonttal, azaz nagyjából 235 ezer forinttal tudja kiegészíteni a keresetét. Regisztrálása óta már több mint 17 ezer fontot, azaz 7,2 millió forint keresett, idén pedig a szolgáltatásiank a köre is bővült, most már személyes kéréséket is teljesít. 

Bizarr kérések 

Elárulta, volt olyan, aki azért fizetett neki, hogy mezítláb sétálgasson kenyérszeleteken, míg más arra kérte, hogy szobalány ruhában mosogasson, de van, aki azért rajong, ha láthatja fogmosás közben.  

Valaki, akinek szerintem fogkrémfétise van, 60 fontot fizetett nekem azért (majdnem 27 ezer forint), hogy küldjek neki egy 3 perces videót arról, ahogy fogat mosok. 

Persze van, amire Bambi is nemet mond, egy srác bizarr kérését, miszerint fesse magát kékre, öltözzön áfonyának és táncoljon neki például már elég furcsának találta, de egy másik előfizetőnek is nemet mondott, aki azt kérte, küldjön neki felvételt arról, ahogy a haját és a körmét vágja. 

Van pár dolog, ami megvalósíthatatlan is. Volt, aki azt kérte, fürödjek meg egy sült babbal teli kádban. 200 doboz babra lett volna szükségem, vagyonokoat kellett volna tőle elkérnem

– magyarázta a lány, akit egyébként a férje is támogat a tevékenységében, sőt előfordul, hogy ő is szerepel a videókban. Bambi amúgy azért néhány erotikusabb tartalmat is közzétesz, akadnakfeltvételek például, amin teljesen meztelen. 

(via)