Még mindig nem sikerült túllépnünk azokon a dolgokon, amiket a Stranger Things negyedik évadában láttunk. Valószínűleg a sorozat ötödik és egyben befejező évada szintén egy igazi wow érzés lesz a rajongóknak. Most a széria egyik színésze, Matthew Modine, aki Dr. Martin Brenner azaz Papa karakterét alakította árult el érdekességeket. Spoiler-veszély! 

Visszatérne

Matthew Modine a legutóbbi interjújában elárulta, hogy nem igazán barátkozott meg a ténnyel, ami a karakterével történt a legutóbbi évadban. A színész szerint elképzelhető, hogy az új részekben fel fog még tűnni a karaktere és talán nem is halt meg. Annak ellenére, hogy Dr. Martin Brenner feláldozta magát, hogy megmentse Elevent. 

Megváltást szeretne a karakterének

Modine elárulta, hogy az ötödik évadban eljöhetne a megváltás Dr. Martin Brenner számára és szeretné ha a sorozatban Eleven és a többi karakter megbocsájtanának neki. Hát, egyelőre úgy tűnik, hogy Papa tényleg meghalt, de hamarosan meglátjuk, hogy az írók visszahozzák-e valamilyen frappáns megoldással! 

Noah Schnapp nagy bejelentése

Noah Schnapp, a Stranger Things Willje megszólalt a karaktere szexuális irányultságáról. A rajongók évek óta találgattak, de most már biztos, hogy Will karaktere meleg. 

Most, hogy Will idősebb lett, nagyon valóságos és nyilvánvaló. Most már 100 százalékig világos, hogy meleg, és tényleg szereti Mike-ot. De ez egy lassú folyamat volt

- mondta Noah Schnapp.

Via